Antwoorden op veel gestelde vragen

In de AanZet Agenda vind je de exacte data. Je krijgt een mailtje in je inbox met nadere gegevens.

Wij bieden geen garantie dat er gestart gaat worden op andere data door het jaar heen. Daarom raden wij je aan als je de kans krijgt om in te stromen en deze kans met beide handen aan te grijpen en niet afwachtend te zijn. Zoals je weet leidt uitstel tot afstel. Loop 12 Gouden Loopbaan Geheimen dus niet mis, want dat zou echt zonde zijn.

Het programma is afgestemd op professionals in loondienst, in-between-jobs of werkzoekend. In welk vakgebied dan ook. Dus ook jouw vakgebied! Het enige dat van belang is, is dat je succesvol wilt worden en zin hebt om en Onweerstaanbare Professional te worden.

Het programma is zeer geschikt als je parttime ondernemer bent. Als je maar tijd maakt om alle taken die nodig zijn om uit te kunnen voeren.

Bij onze 2e gouden pijler Persoonlijke PowerMarketing komt het onderwerp sociale media aan de orde.  Het is een belangrijke manier voor professionals als jij om onder de aandacht te komen, alsmede gesprekken en baankansen te realiseren

Het programma duurt in totaal 3 dagen, verdeeld over 2 aan één gesloten dagen en de 3e dag binnen 3 weken. Je gaat namelijk actief aan de slag met de stof en je bent dankzij je deelname verzekerd van aansluiting bij het PowerPlatform Vrienden van AanZet zodat je volop kunt sparren met andere Vrienden van AanZet.

Ja dat is mogelijk. Wij bieden je de mogelijkheid om in 3 of 6 termijnen te betalen. Als particulier kun je de opleidingskosten ook bij de belastingdienst opgeven en afhankelijk van je inkomen krijg je daarmee een groot deel terug.

Dat kan zeker. Als je wilt kunnen we je informatie voor je werkgever toesturen, waarin we onze Power Programma toelichten.